JÍDELNÍČEK 

od 21. do 25. září 2020

Pondělí 

Polévka: zeleninový vývar s těstovinami

Hlavní jídlo: robi po cikánsku, domácí kynutý celozrnný knedlík

Úterý 

Polévka: cizrnová polévka s majoránkou

Hlavní jídlo: krůtí plátek s přírodní omáčkou, bramborový knedlík, smetanový špenát

Středa 

Polévka: kuřecí vývar se zeleninkou a kuskusem

Hlavní jídlo: zapečený tuňák s bramborami, rajčaty, cibulí a sýrem, zelný salát s mrkví

Čtvrtek 

Polévka: zeleninová ragú polévka

Hlavní jídlo: krůtí maso s dýňovou omáčkou a tahini, dušená rýže

Pátek

Polévka: hovězí vývar s kořenovou zeleninou a bezpluchým ovsem

Hlavní jídlo: kuřecí masíčko na kari s jablky, těstovinky