JÍDELNÍČEK 

od 17. do 21. února 2020

Pondělí 

Polévka:  hovězí vývar se zeleninou a pohankou   

Hlavní jídlo:  králičí roláda s nádivkou a kapií, bramborová kaše

Úterý 

Polévka:  žampionový krém

Hlavní jídlo:  krůtí vrabci s přírodní omáčkou, bramborový knedlík, dušené červené zelí   

Středa 

Polévka:  cizrnová polévka s rajčaty

Hlavní jídlo:  zapečené špagetky s rajčaty, mrkví, řapíkatým celerem a vejcem

Čtvrtek 

Polévka:  kuřecí ragú polévka

Hlavní jídlo:  zapečené dýňové rizoto s kuřecím masíčkem a sýrem

Pátek 

Polévka:  zeleninový vývar s kukuřicí a červenou čočkou

Hlavní jídlo:  smažený květák v trojobalu, vařené brambory, tatarka Bionea