JÍDELNÍČEK 

od 18. do 22. března

Pondělí

Polévka: kuřecí vývar se zeleninkou a kuskusem

Hlavní jídlo: šneci z listového těsta se špenátovým pestem a dýňovými semínky, zeleninový salát

Úterý

Polévka: cizrnová polévka s bylinkami

Hlavní jídlo: krůtí roláda s mangoldem a přírodní omáčkou, bramborový knedlík

Středa

Polévka: česnečka se zeleninou a celozrnnými krutony

Hlavní jídlo: zapečený tuňák s bramborami, rajčaty, cibulí a sýrem, salát z červeného zelí s pomerančem

Čtvrtek 

Polévka: gulášová polévka

Hlavní jídlo: fazolové lusky na smetaně s dýní, vařené brambory

Pátek

Polévka: zeleninový vývar s těstovinami

Hlavní jídlo: palačinky se šlehaným tvarohem a švestkovými povidly